Abilio Pereira Abilio Pereira przyłącza się do Genesusa Genesus z przyjemnością ogłasza nominację Abilio Pereira jako Dyrektor Generalny Nucleus Farms, z siedzibą w Manitobie.  Abilio po kilku latach współpracy z Genesusem.
  • Kierownik działu - PIC - Aurora Genetic Nucleus - Saskatchewan
  • Project Manager PIC - Produkcja świń - Usługi techniczne i genetyczne USA-Kanada
  • Inspektor ds. Produkcji - Agroceres - PIC Brazylia - Nadzór Agroceres Produkcji PIC i mnożenia Genetics
Abilio jest odpowiedzialny za aktualizację i monitorowanie hodowli genetycznych, w tym mnożników, w tym nadzór personelu lekarzy weterynarii i personelu pomocniczego (zdrowie, rejestry genealogiczne, karty produkcyjne, budżety, dostępność produktów, kontrole, logistyka itd.) Oraz doradztwo w zakresie produkcji trzody chlewnej dla klientów genetycznych. Abilio jest absolwentem Escola Superior de Agricultura de Lavras - Brazylia i Business Administration w Belmont University - Tennessee. Jest wielojęzycznym językiem portugalskim, angielskim i funkcjonalnym hiszpańskim i francuskim.
Kontakt z Abilio Pereira:
 204-396-5171apereira@genesus.com