Feb3-3Tony Martel dołącza do zespołu Genesus

Genesus ma przyjemność ogłosić powołanie Tony'ego Martela w roli Territory Manager. Tony skoncentruje się na obsłudze klienta i wsparciu produkcji w Manitobie. Tony zabiera ze sobą ponad 12 lat doświadczenia w produkcji trzody chlewnej z Hylife, głównie jako kierownik jednostek macior do loch 6000. Ogromna wiedza Tony'ego o świniach będzie miała ogromną wartość dla klientów Genesus. Tony urodził się i wychował w Manitobie i mieszka w La Broquerie MB. "Genesus jest bardzo szczęśliwy, że Tony dołącza do naszego zespołu. Posiadamy rozległą i ważną bazę klientów w Manitobie, którą chcemy dobrze obsługiwać. Tony będzie pomagał w osiągnięciu tego celu. Witamy Tony'ego w Genesusie. "Feb3-2 ~ Mike Van Schepdael Genesus jest największym na świecie producentem zarejestrowanej w czystej krwi czystej krwi trzody chlewnej. Genetyka Genesus znana jest z wysokiego stanu zdrowia, produktywności matki, wzrostu i jakości mięsa. Genesus ma również jedną z największych na świecie populację Duroc, z ponad 1000 zarejestrowanymi purebredami loch Duroc w produkcji.