width = "250"W zeszłym tygodniu Genesus wysłał swój siódmy planel dla High Health Heine Genetics na Agroholding Mercury Company.

Agro Holding oddziału Kijów-Juraki w Mercury wyprodukował w tym roku świnie komercyjne 220,000 wraz z dalszym rozwojem.

Jack Mardorowicz Genesus Sales Director na koncie Mercury miał niedawno zaszczyt rozmawiać o projekcie Mercury z Georgi Mamedovem, ambasadorem Rosji w Kanadzie. Rosja aktywnie poszukuje wiodącej technologii genetycznej świń dla swoich branż. Genesus jest największym eksporterem genów trzody chlewnej w Ameryce Północnej i największym na świecie rejestratorem świńskich zarejestrowanych genów czystej krwi. „Mercury to wiodący producent trzody chlewnej w Rosji. Nasz związek z nimi przez ostatnie cztery lata układał się znakomicie. Uważamy, że współpraca z klientami z Rosji jest bardzo satysfakcjonująca, ponieważ widzimy, jak odkrywają lepsze wyniki dzięki zastosowaniu najlepszej dostępnej genetyki ”. - Jim Long, prezes i dyrektor generalny Genesus Inc.