Vo Thi Kim Ngan (Meggie Vo)

May7-1Genesus Inc. z przyjemnością ogłasza, że ​​Meggie Vo dołączyła do Genesus w Wietnamie jako przedstawiciel ds. Marketingu. Początkowo zajmuje się rozwojem biznesu i kontaktem z klientami dla całego kraju. Meggie posiada dyplom ukończenia studiów magisterskich z zakresu zarządzania biznesem, a także certyfikat ukończenia: Rachunkowości Biznesowej, Nowoczesnego Specjalisty ds. Bankowości i Deklaracji podatkowej. Poza tym zajmowała się kilkoma dużymi klientami agrobiznesu za pośrednictwem banku. Niedawno została uznana za jedną z czołowych 5% pracowników banku z całej grupy pracowników 4,500. Przez ostatnie półtora roku pracowała w Mekong Housing Bank, odpowiedzialna za planowanie kapitałowe. Pracuje też od 4 w niepełnym wymiarze czasu na Genesus Business Development i na rzecz poprawy kontaktu z klientem. "Rynek w Wietnamie ma około miliona loch na 4 i jest jednym z największych światowych sojowników 5. Przy większości przywożonych składników pasz wietnamscy rolnicy o małej i dużej skali poszukują bardziej efektywnego wzrostu i konwersji pasz z ich genetyki, a także zadowolenia konsumentów. Dzięki szerokiej wiedzy z zakresu rozwoju biznesu i bankowości Meggie będzie w stanie wygenerować sprzedaż i powiązania biznesowe z potencjalnymi klientami " Mike Van Schepdael-VP ds. Sprzedaży, Genesus Inc.

Vo Thi Kim Ngan (Meggie Vo): Komórka # + 84 987874387 Biuro # + 84 8 2223 0243 Numer faksu + 84 8 2223 0243 genesusvn7@gmail.com www.genesus.com.pl   i www.genesus.com